Murupolku

Terapiat

Terapian punaisena lankana on havahtua läsnäolevaksi omaan elämään: tyyntyä ja luoda tilaa uudelle, kohdata oleva kiireettä, ymmärtää ja hyväksyä kehitystila luontaisena ja näin avautua hellän hiljaisuuden viisauteen.   Syntymässä oleva ilmaantuu hyvän hahvistamisena, uuden oppimisena ja turhasta luopumisena.

Uusiutumista vahvistavat yksilötyöt, kehityskartat,  arjen havahtumiset, ystävädialogit, itsen reflektointi kehityspäiväkirjaan ja pohtiva lukeminen. Näin yksilö on luova subjekti ja terapeutti kannattelija, myötäkulkija.

Ryhmäterapiassa  luottamuksen jatkuva syventäminen, vertaistuki, ryhmädialogi ja luovat toiminnnallis/henkiset harjoitukset avaavat uutta tietoisuutta omista toiminta- ja vuorovaikutusmalleista. Rohkeus olla elämän luoja vahvistuu.

Kasvutahdon terapeuttina toimii erikoislääkäri-terapeutti Simo Kuurne, jolla on vuosien vahva kokemus uupuneiden, kriisissä olevien ja oman itsensä kadottaneiden ihmisten yksilö- ja ryhmäterapiasta. Luonnollinen ja samalla kipeä oireisto on luovan mielemme kutsu: nyt minun on aika syventyä itseeni. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hinnat

100-140 €/ 60 min, josta erikoislääkärikorvaus 31€ haettavissa Kelalta

Lisätietoja

Simo Kuurne, erikoislääkäri-terapeutti, työyhteisövalmentaja
Pohjanpolku 4 C 24
02100 Espoo

+358 400 434706
simo.kuurne@kasvutahto.fi