Murupolku

Jooga

Tarjoamme räätälöityjä joogatunteja ryhmille ja yksilöille sekä lempeään joogafilosofiaan perustuvia kehoharjoitteita osana retriittejä, kasvuprosesseja sekä tilauksesta. Joogan kehollinen harjoitus poistaa kehosta ylimääräistä energiaa, lievittää stressiä ja auttaa ihmistä pääsemään tyyneyden ja läsnäolon tilaan, josta uusiutuminen ja intuitiivinen itsen kuuntelu avautuvat. Kasvutahdon joogatarjontaan kuuluvat hengityksen kuljettama virtaava flowjooga, jossa perinteiset ja modernit asanat (joogaasennot) yhdistyvät sarjoiksi sekä lempeän maadoittava yinjooga, jossa annetaan painovoiman avustaa kehon avautumista rennoissa venytyksissä. Erityisesti Molemmissa kehollinen ja henkinen harjoitus yhdistyvät. Joogafilosofia painottaa tasapainoista elämänenergiaa ja sydänyhteyttä hyvän elämän perustana. Tunnit räätälöidään asiakkaan/ryhmän tarpeiden mukaiseksi, eikä aikaisempi joogakokemus ole tarpeen.

Kasvutahdon joogaopettajana toimii Kaisa Kuurne (RYT 200, 2016), joka aloitti oman harjoittelun astangajoogalla vuonna 2001. Kaisan oma säännöllinen joogaharjoitus pitää nykysiin sisällään flowjoogaa, hengitysharjoituksia ja meditaatiota. Kaisalla on monipuolista kokemusta joogan eri lajeista astangasta iyengariin ja hathajoogaan, flow:hun, yinjoogaan ja purnajoogaan. Vaikutteita Kaisa on saanut erityisesti New Yorkista ja Hima Happinessin opettajakoulutuksesta, jossa painotetaan oman persoonan mukaista opetusta. Kaisalle ominaista on rakentaa teematunteja ja työpajoja, joissa tarinallisuus ja henkisyys yhdistyvät asanaharjoitukseen. Kaisa opettaa joogaa Nina Massan studiolla Kuopiossa sekä pitää säännöllisesti työpajoja Eheys - Energian ja liikkeen keskuksessa Helsingin Malmilla. Lisäksi Kaisa suunnittelee tilauksesta asiakkaalle sopivan kotiharjoituksen ja pitää työhyvinvointiryhmiä Helsingissä ja Kuopiossa.  

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! kaisa@kasvutahto.fi, 040-7051243, Ks. ajankohtaisia tietoja: https://www.facebook.com/kaisakuurneyoga/

Lisätietoja

Kaisa Kuurne
+358 40 705 1243
kaisa.kuurne@kasvutahto.fi