« takaisin

Sisäisen lapsen valossa

Päiväretriitti
  • Aika: 18.2.2017
  • Paikka: Kuopio, Nina Massa -joogastudio
  • Ohjaajat: Leticia Curiel & Kaisa Kuurne

Meissä jokaisessa asuu sisäinen lapsi, joka muistaa millaista oli olla haavoittuvainen ja täysin riippuvainen toisista. Joka muistaa miten suuri seikkailu jokainen päivä on ja miten ihmeellisiä asioita elämä eteemme tuo. Sisäinen lapsemme seuraa sydäntään ja antaa elämän tapahtua luonnollisesti pakottamatta. Päiväretriitissä kohtaamme sisäisen lapsen joogan, keho- ja meditaatioharjoitteiden, sisäisen työstämisen, jakamisen sekä ohjatun syvärentoutuksen keinoin.

Päivän teemoja sisäisen lapsen kohtaamisessa ovat: uteliaisuus, leikkisyys ja avoin sydän, elämän hyväksyntä, haavoittuneen lapsen viisaus sekä valon ja varjojen leikki. Päivän aikana työstämme sisäisen lapsen vapautta estäviä tekijöitä, suojattua sydäntä ja mieltä, hallinnan pyrkimyksiä ja pelkoa – ja kuljemme harjoitus harjoitukselta kohti sisäisen lapsen valoa, joka sytyttää liekkimme. 

Päiväretriitin ohjaajina toimivat Kaisa Kuurne (RYT-200 joogaopettaja, sosiologi, elämäntaidon ohjaaja) sekä espanjalaissyntyinen Leticia Curiel (RYT-500 joogaopettaja ja mentori). Kaisalle ja Leticialle molemmille sydänyhteys, sisäinen lapsi sekä valojen ja varjojen läpieläminen ovat tärkeitä joogaa ja elämää johtavia teemoja. Helsingissä joogaa opettava Leticia on yksi kiinnostavimmista Suomessa toimivista joogaopettajista, jonka elämänilo ja läsnäolo tarttuvat. Letician osuudet päiväretriitissä ovat englanniksi, mutta Kaisa voi tarpeen mukaan tulkata.

Ohjelma

Ohjelma (7h) pitää sisällään kaksi pitkää joogaharjoitusta, meditaatiota ja -hengitysharjoituksia, syvärentouttavan jooganidran, omaa reflektointia, vapaaehtoista jakamista sekä lounastauon (1 h).

Hinta

80 € (65 € opiskelijoille, eläkeläisille ja muille alennusryhmille). 20.1. saakka early bird -hinta 70 €. Mukaan mahtuu enintään 14 osallistujaa.

Iltapäivätee ja pieni välipala kuuluvat hintaan.

Ilmoittautuminen

kaisa@kasvutahto.fi, 040-705 1243.

 

Ilmoittaudu tästä »