« takaisin

Sisäisen Jumalattaren kutsu

Työpaja naisille
  • Aika: La 19.3.2016, klo 10-16
  • Paikka: Nina Massan joogastudio (pieni sali), Torikatu 19, Kuopio
  • Ohjaajat: Kaisa Kuurne

yöpajan aiheena on sisäinen jumalatar – jokaiseen naiseen kätkeytyvä feminiininen voima – josta käsin voimme elää omassa energiassa ja rakastavassa yhteydessä toisiin. Erilaisten uskontojen ja elämän-katsomusten naiskuva on varsin kapea; nykymaailmassa taas sukupuolierot ja yksilöllisyys korostuvat, mikä jättää naiseuden yksilön oman käsittelyn kohteeksi. Oman kehon ja mielen tunnistaminen ja ravitseminen yhteydessä toisiin naisiin auttavat meitä löytämään oman ainutkertaisen naiseutemme. Yhteys itseen, toisiin ja ympäröivään maailmaan vahvistuu.  

Työpajassa lähestytään sisäisen jumalattaren teemaa joogafilosofian ja muiden viisausperinteiden jumalatarhahmojen, flowjoogan, valmennuksen, meditaation, syvärentoutuksen ja ryhmäyhteyden näkökulmista. Työpajaan ovat kaikenlaiset naiset tervetulleita elämänkatsomukseen, ikään, elämäntilanteeseen ja joogakokemukseen katsomatta. Työpajan lähtökohtina ovat luottamuksellisuus ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Jokainen saa osallistua ja jakaa itsestään (tai olla jakamatta) itselleen sopivalla tavalla. Työpajan tärkein anti on sisäinen matka kohti feminiinistä pyhää, joka kannattelee ja kutsuu rohkeasti luomaan elämää.

Työpaja (5 h ja lounastauko) pitää sisällään noin 2 h valmennusta, 2 h joogaa, 1 h meditaatiota ja syvärentoutusta.

Ohjaajana toimii Kaisa Kuurne, sosiologi (VTT), elämäntaidon ohjaaja ja joogaopettaja (Kasvutahto Oy), joka ohjaa sydänyhteyttä ja intuitiivista viisautta painottavia retriittejä sekä opettaa joogaa Nina Massan studiolla Kuopion Torikadulla sekä Eheys – Energian ja liikkeen keskuksessa Helsingin Malmilla.

Ota yhteyttä ja ilmoittaudu mukaan!

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin: kaisa@kasvutahto.fi, 040-705 1243

Ilmoittautuminen on sitova. Oman paikkasi varaat ilmoittautumalla ja maksamalla työpajan osallistumismaksun. Lasku laitetaan tulemaan ilmoittautumisen jälkeen. Esteen sattuessa voit etsiä tilallesi toisen osallistujan.

Lisätietoja Kaisasta: www.kasvutahto.fi, https://www.facebook.com/kaisakuurneyoga/

Hinta

Osallistumismaksu 70 € (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset 60 €). Ryhmään mahtuu 3-8 naista. 

Ilmoittautuminen

kaisa@kasvutahto.fi, 040-705 1243

 

Ilmoittaudu tästä »