« takaisin

Naisen nahkojen luonti

  • Aika: 24.-25.11.2018
  • Paikka: Ystävyyden majatalo
  • Ohjaajat: Kaisa Kuurne

Kaisan vetämällä Naiset jotka kulkevat susien kanssa -kirjaan pohjautuvalla naisten viikonloppukurssilla Ystävyyden Majatalossa (n. tunti Helsingistä) tarkastellaan omasta itsestä vieraantumisen ja kotiinpaluun teemoja Hylkeennahka, sielunnahka-nimisen tarinan välityksellä. Tarinan teemoja ovat nahkansa menettäminen, kipeä erillisyys, kuivettuminen, toisten toiveista ohjautuminen, väärissä nahoissa viipyminen, vanhan ja viisaan sielun kutsun kuuleminen sekä rohkeus vastata kutsuun ja palata kotiin. Nainen luo nahkansa löytääkseen rohkeuden jättää taakseen sen, joka ei enää ole hänen maailmaansa. Matkan aikana hän sukeltaa syvälle oman alitajuntansa syvyyksiin, oppii olemaan itsensä kanssa ja palaa sielunsa valtakuntaan, joka oli aina odottamassa. 

Kurssin aikana käsittelemme syvällisesti Hylkeennahka, sielunnahka-tarinan sekä arkkityyppisten symbolien että henkilökohtaisella tasolla. Jungilaisesta näkökulmasta tarina kuvaa individuaatiota, omaksi itseksi kasvamista, mikä edellyttää syvyysmatkaa omaan tiedostamattomaan. Kurssin näkökulmina ovat myyttiset ja jungilaisen psykologian näkökulmat, henkilökohtainen työstäminen, luottamuksellinen jakaminen, aktiivisen kuvittelun harjoitukset, rummutus ja jooga.
 

Kurssille mahtuu mukaan 8-12 naista.Kurssin hinta (sisältäen ruokailut) ilman yöpymistä on työssäkäyville 190 €ja 160 opiskelijoille, eläkeläisille ja muutoin vähävaraisille. Yhden yön kanssa kurssin hinta on 235 €/ 195 . Kahden yön kanssa kurssin hinta on 265 €/ 230 €.

 

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: kaisa@kasvutahto.fi, 040-7051243