« takaisin

Lumen lumo

Joogaviikonloppu Kolilla 23.-25.2.2018
  • Aika: 23.-25.2.2018
  • Paikka: Kolin Keidas (näytä kartalla)
  • Ohjaajat: Kaisa Kuurne ja Nina Massa

Tule kanssamme lumoutumaan lumisesta Kolista, jonka talvinen mystiikka kutsuu löytämään sisältäsi ikiaikaisen yhteyden luontoon. Viikonlopun aikana etsimme joogan syvää iloa liikkuvan flowharjoituksen, rentouttavan yinjoogan ja riemastuttavan kundaliinijoogan välityksellä. Tutustumme tarinoiden ja loitsujen Pirunkirkkoon, rummuttelemme ja syömme ihanaa keittoa nuotion äärellä kodassa. Talvisessa luonnossa ulkoiluun ja nautiskeluun on runsaasti aikaa, joten ota sukset mukaan!

Kolin Keitaalla nautimme autenttisesta maalaistunnelmasta tilan emännän Mariannen ja isännän Joonan hellässä huomassa. Syömme ihanaa kasvisruokaa ja saunomme pihasaunassa. Päivän aloitamme dynaamisella flowjoogalla, ulkoilujen ja retkien jälkeen rentoudumme lempeän joogaharjoituksen ja tunnelmallisen saunomisen välityksellä.

Viikonloppu sopii monen tasoisille joogeille, tule sellaisena kuin olet! Me huolehdimme sinusta. Retriitillä ovat kanssasi joogaopettaja ja fysioterapeutti Nina Massa ja joogaopettaja, elämäntaidon ohjaaja ja hyvän elämän tutkija Kaisa Kuurne, joille molemmille jooga on syvää yhteyttä, sisältä kumpuavaa iloa ja sallimista. Tällä retriitillä ei pingoteta, vaan nautitaan upeasta luonnosta, rennosta seurasta ja/tai hiljaisuudesta! Me järjestämme ohjelmaa, johon sinä osallistut valintasi mukaan.

Osa majoituksesta tapahtuu Kolin Keitaan omissa huoneissa. Kolin Keidas on vanha tila, jossa pääsemme autenttiseen maalaistunnelmaan. Majoitus tapahtuu 2-4 hengen huoneissa. Peseydymme pihasaunassa ja käytämme puhtaan tuoksuvia ulkovessoja. Osa majoituksesta on varattu alle kilometrin päässä sijaitsevasta Ryynäsestä, jossa majoitus tapahtuu neljän hengen huoneessa.

Etelä-Suomen hiihtolomalaisia ajatellen olemme tehneet ennakkovarauksen halukkaille lomailijoille Kolin Keitaalle jo keskiviikosta alkaen. Näin voit halutessasi viettää pari päivää hiihtolomaa Kolilla ennen yhteistä viikonloppuamme.

Viikonloppu alkaa perjantaina saapumisella klo 17-18 (ensimmäinen joogaharjoitus alkaa klo 18) ja päättyy su klo 14 mennessä. Varaa paikkasi, viikonloppuun mahtuu mukaan 10 osallistujaa. Hinta on 290 € (260 € opiskelijat ja muut alennusryhmät), sis. ALV.

Varaa paikkasi: info@ninamassa.fi, kaisa@kasvutahto.fi