« takaisin

Levollinen odotus -joogakurssi

  • Aika: Sunnuntaisin klo 17.45-19.45 (25.2., 4.3., 18.3., 1.4. sekä 18.4.)
  • Paikka: Nina Massan joogastudio, Torikatu 19, Kuopio
  • Ohjaajat: Kaisa Kuurne

Levollinen odotus-kurssi koostuu raskausajan joogaharjoituksesta, raskausmietiskelystä, syvärentoutuksesta, arkkityyppisestä psykologiasta ja jakamisesta. Tapaamisia on yhteensä viisi kertaa 25.2.-15.4. sunnuntaisin klo 17.45-19.45.

Joogaharjoituksessa keskeisiä ovat mm. lantionpohjan harjoitukset, lantion liikkuvuus, keskivartalon vahvistaminen, hengitystekniikka ja lempeä liike. Raskausmietiskelyssä harjoitetaan luottamusta, rakkautta ja rohkeutta, kasvetaan omalta tuntuvaan äitiyteen ja otetaan lapsi mukaan meditaatioon. Syvärentoutuksessa opetellaan kehon ja mielen rentoutta ja levollista antautumista, joka helpottaa myös synnytystä. Arkkityyppisen psykologian näkökulmista opitaan erityisesti Suurelta Äidiltä ja villinaiselta.

Luottamuksellinen naisten piiri tukee raskaudessa ja kasvussa äitiyteen. Kurssin arvoina ovat naisten välisten siteiden vahvistaminen sekä erilaisuuden ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. 

Mukaan mahtuu 6-10 naista. Aiempaa joogakokemusta ei tarvita.

Kurssia vetää joogaopettaja, elämäntaidon ohjaaja ja sosiaalisen hyvinvoinnin tutkimuksen dosentti Kaisa Kuurne, joka opiskelee myös joogaterapiaa sekä vetää naisten retriittejä ja kursseja arkkityyppisen psykologian, erityisesti villinaisen arkkityypin näkökulmista. Kaisa toimii sosiologian yliopistonlehtorina Itä-Suomen yliopistossa. Joogaopettajana ja ryhmien vetäjänä Kaisa on avoin, läsnäoleva ja lämmin. 

Sydämellisesti tervetuloa mukaan! 

Hinta

Kurssin hinta on 99 € työssäkäyville ja 79 € opiskelijoille ja työttömille. Hinta laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen.
 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset: kaisa@kasvutahto.fi, 040-7051243

 

Ilmoittaudu tästä »