« takaisin

Kesyttämättömän kutsu

Kesyttämättömän kutsu

Elämysretriitti naisille
  • Aika: 5.-7.5.2017 (pe klo 18 - su klo 14)
  • Paikka: Kurjennokka, Skogängintie 267, Billnäs (näytä kartalla)
  • Ohjaajat: Katja Frange & Kaisa Kuurne

Kaipaatko tunnetta, että olet kaikilla aisteillasi elossa? Kuuletko kesyttämättömän kutsun? Kesyttämätön voimasi kuljettaa sinut naisen syvimpään olemukseen, joka on villiä, vapaata ja rakkaudellista. Kesyttämätön osa sinusta tietää, mille juuri nyt on aika.

Elämysretriitissä etsimme tietä vaistonvaraiseen viisauteen, aitoon olemukseen ja voimaan, syvään yhteyteen luonnon ja toisten ihmisten kanssa. Se ohjaa sinut vapautumaan ulkoisen maailman vaatimuksista ja omien sisäisten mallien pakoista. Kesyttämätön ydin on voimakas sisäinen opas, joka vaistoaa asioita silloinkin, kun ei osaa niitä selittää. Yhdessä jakaminen antaa uskallusta olla näkyvä, ilmaista omaa totuutta ja elää intuitiolla.

Elämysretriitissä etsimme tietä itsen äärelle kehollisuuden, kaikilla aisteilla aistimisen, äänen, tarinoiden ja myyttien, mielikuvien, rummutuksen, joogan ja jakamisen kautta. Tutkimme feminiinisen tietoisuuden ja villin sydämen erilaisia puolia. Tämä auttaa meitä erottamaan itsessämme sen osan, jonka on aika päästää vapaaksi. Siten kuulemme kutsun siihen, mihin on aika liittyä. Se tarkoittaa myös omien kipujen, varjojen ja haavoittuvaisuuden kohtaamista, uskallusta kokea oma villi kauneus sen kaikissa väreissään. Yhteisten tarinoiden ja peilauksen kautta voimme nähdä oman tarinan uudessa valossa. Palaamme juurille, sinne, mistä löytyy myös aito ilo. Entä jos enää ei tarvitsisi vain suoriutua, taistella tai uhriutua?

Retriitin ajankohta toukokuu on valon ja uuden kasvun aikaa. Retriitti toteutetaan Katja Frangen, Kasvutahto Oy:n ja Kurjennokan yhteistyönä. Retriitin vetäjät Katja Frange ja Kaisa Kuurne toimivat inspiroivina, villiin sydämeen johdattelijoina. He jakavat omia tarinoitaan, perehdyttäen aiheeseen feminiinisen tietoisuuden ja villin sydämen teemojen kautta. Intiimi naisten piiri takaa turvallisen jakamisen ja kohtaamisen.

Retriittipaikkana toimii perinnepihapiiri Kurjennokka Billnäsissä, jonne on noin tunnin ajomatka Helsingistä. Kurjennokasta löydät juurevan emännän keräämästä villiyrttejä, lampaat karitsoineen, moniväriset kanat ja tunnelmallisen pihasaunan. Majoitumme kotoisasti siskonpetipatjoilla, majoitus sisältää lakanat ja pyyhkeet. Retriitillä tarjotaan ravitsevaa, kotitekoista kasvisruokaa. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset allergiat tai ruokavaliotoiveet. https://kurjennokka.wordpress.com/ ja www.facebook.com/kurjennokka.

Ohjaajat

Katja Frange on henkinen valmentaja, kirjailija, intuitiivinen näkijä ja kahden tyttären äiti. Katja on intuitiivisen elämän sanansaattaja ja monelle tuttu viime vuonna ilmestyneestä Intuitiolla –kirjastaan. Ensi syksynä häneltä ilmestyy kolmas kirja, joka käsittelee feminiinistä tietoisuutta. Katja on sitoutunut työhönsä kohti korkeampaa tietoisuutta, ja tekee sen lämmöllä ja läsnäololla, käytännönläheisellä ja inspiroivalla otteella. www.katjafrange.com taiwww.facebook.com/frangekatja/

Kaisa Kuurne (Kasvutahto Oy) on elämän murtumista ja itsen uudelleen rakentamisesta väitellyt sosiologi, elämäntaidon ohjaaja ja joogaopettaja, joka käyttää tarinoita ja myyttejä naiseuden olemuksen tutkimiseen. Kaisa opiskelee Villinaisen arkkityyppiä Naiset, jotka kulkevat susien kanssa –kirjan kirjoittajan Clarissa Pinkola-Estesin kanssa sekä kirjoittaa kirjaa Sisäisen orvon viisaus isänsä Simo Kuurnen kanssa. Kaisan tekee sydämellään töitä naisten voimaannuttamiseksi ja luovan voiman löytämiseksi. Ks. www.kasvutahto.fi/tekijat, www.facebook.com/kaisakuurneyoga

Kurjennokan emäntä Saara Kantanen huolehtii meistä viikonlopun aikana. Hän hoitaa niin vieraat kuin karitsat sydämellä ja taidolla. Saara on vihkiytynyt vanhoihin perinteisiin, kuten lampaantaljojen parkitsemiseen ja lankojen kehräämiseen.

Hinta

Kesyttämättömän kutsu –elämysretriitin hinta on 335€, joka on mahdollista maksaa kahdessa erässä.

Lisätiedot

Tapahtuma Facebookissa »

Ilmoittautuminen

  • katja.frange@soulment.fi, puh. 045 1255979
  • kaisa@kasvutahto.fi , puh. 040 7051243

 

Ilmoittaudu tästä »