« takaisin

Äiti Maa kantaa

Jooga ja syvärentoutus
  • Aika: To 16.6. klo 18-20
  • Paikka: Eheys - energian & liikkeen keskus, Malminraitti 17 b, 4. krs, Helsinki
  • Ohjaajat: Kaisa Kuurne

Äiti Maa kantaa -joogatyöpajassa tehdään maaelementtiin keskittyvää, rauhallisesti virtaavaa flowharjoitusta. Seisoma-asanoissa juurrutaan alustaan ja haetaan voimaa kurottaa kohti taivasta. Istuma-asanoissa antaudutaan Äiti Maan kannateltaviksi ja annetaan painovoiman työstää kehoa kohti maata rennoilla lihaksilla rentouttavien yinasanoiden avulla. Työpajassa harjoitellaan turhasta hallinnasta ja kiireestä irti päästämistä, ja kasvatetaan luottamusta elämää ylläpitävään voimiin. Työpaja pitää sisällään noin 45 minuuttia dynaamista harjoitusta, 45 minuuttia maadoittavia ja rauhoittavia yinasanoita sekä pitkän jooganidran eli ohjatun syvärentoutuksen, jonka tarkoituksena on saatella keho syvään rentouden tilaa, joka elvyttää ja luo edellytyksiä uusiutumiselle. Työpajan aikana tutkiskelemme suhdettamme luontoon ja elämän hedelmällisiin ja ylläpitäviin voimiin, joita on mahdollista soveltaa millä vain elämän alueella uuden rakentamisessa ja kukoistuksen luomisessa.  

Lopuksi on mahdollista jäädä nautiskelemaan teetä tai jakamaan omaa kokemusta. Työpaja sopii kaikille ikään ja joogaharrastukseen katsomatta, myös miehet ovat tervetulleita. Kiinnostus joogaan riittää!

Molempien työpajojen opettajana toimii Kaisa Kuurne, joka toimii Kasvutahto Oy:ssä elämäntaidon ohjaajana ja joogaopettajana. Kaisa aloitti joogaamisen vuonna 2001 ja kokee nykyisin intuitiivisen virtaavan flowharjoituksen omakseen. Kaisa opettaa Eheyden työpajojen lisäksi joogaa Nina Massan studiolla Kuopiossa sekä pitää sekä joogaan että henkiseen läsnäoloon ja kasvuun liittyviä viikonloppuretriittejä. Kaisa on elämänmyönteinen opettaja, jonka joogaohjaus painottaa henkistä läsnäoloa, lempeää kehotietoisuutta ja oman intuitiivisen ymmärryksen kuuntelua ulkoisen suorittamisen sijaan. Omaan kehoon maadoittumisessa ja virtaavassa liikkeessä elämänenergia kasvaa ja kaikkein kaunein valo pääsee loistamaan.

Hinta

20 € (käteinen tai liikuntasetelit)

Ilmoittautuminen

15.6. mennessä: kaisa@kasvutahto.fi tai 040-705 1243 (tekstiviestillä)

 

Ilmoittaudu tästä »